Nieuwsberichten

Jaar :

TC Kloosterzande - Start seizoen 2022 op zondag 6 maart

Bericht : 1 van : 2

Datum : Zaterdag 26 Februari
Afzender : Ronald Jansen

Beste leden,

Gelukkig vervallen de meeste coronamaatregelen zeer binnenkort , zodat we op 6 maart a.s. weer een nieuwe start kunnen maken zonder beperkingen. We komen altijd samen op het Hof te Zandeplein, vanwaar we in verschillende
groepen zullen vertrekken.
Zondag 6 maart beginnen we met route 1, samenkomst om 9.00 uur, waarna we met enkele kleine tussenpozen zul
Lees meer

len vertrekken.
Voor de groepen 1,2 en 3 betekent dit een afstand van 60 of 80 km naar keuze, dit onderling te bepalen binnen de groep. Voor groep 4 is de afstand 60 km.
Bij de overige routes start groep 4 om 9.15 u. en de andere om 9.30 u. met tussenpozen.
Route 1 blijft ongewijzigd en in de andere routes (2, 3, 4 en 5) zijn een paar kleine wijzigingen aangebracht, die u kunt terug vinden op onze site.
Ook zal er weer een klassement worden bijgehouden en wel voor de clubritten op zondag.
Na afloop bent u weer van harte welkom in de Kastanje, waar de zaal voor een gezellig samen zijn voor ons beschikbaar is. Bij mooi weer kunnen we ook plaatsnemen op het terras.
Medio april zal de jaarvergadering worden gehouden. Op een dag met mooi weer zal in april/mei een groepsfoto worden gemaakt.
De Kloosterse windtocht vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 mei en op zaterdag 4 juni is de Duchenne tourtocht bij Duco en Patricia.
Ook de Sterritten worden weer opgepakt en de kalender kunt u vinden op onze site. De starttijd van deze ritten is wisselend en zal in overleg of via Whatsap-bericht worden gecommuniceerd.
We wensen iedereen een gezond, sportief en gezellig wielerseizoen 2022 toe en verwachten jullie in grote getale op 6 maart.

Nieuwe website TC Kloosterzande

Bericht : 2 van : 2

Datum : Maandag 21 Februari
Afzender : Corne Vaders

Op 20 februari 2022 is de vernieuwde website van TC Kloosterzande on-line gezet.


x
Deze website maakt gebruik van cookies om het werken met de website makkelijker te maken. Meer info. OK