Welkom op onze website

De leukste toerclub van Zeeuws Vlaanderen en omstreken ...


Inleiding ...


Tourclub Kloosterzande is opgericht op 2 december 1981 en is een toerfietsvereniging. De club is aangesloten bij de NTFU ( Nederlandse Toer Fiets Unie ).

Volgens de statuten is de doelstelling van onze tourclub: “ Het bevorderen van het toerfietsen in al zijn verschijningsvormen.” In de praktijk komt het er op neer dat er op zondagochtend gezamenlijk een ritje van ongeveer 60 KM wordt gereden ( bij wijze van training ). Op de woensdagmiddag ( vertrek 13:00 uur vanaf Cafe De Kastanje ) gaat er ook vaak een groep fietsers een toerke doen.

Liefhebbers kunnen na afloop van zo’n ritje in ons clublokaal Café De Kastanje te Kloosterzande onder het genot van een potje bier of een ander drankje nog wat napraten over……? Wat je op dat moment kwijt wilt…..!

Gedurende de zomertijd wordt er op de woensdagavond ook nog wat gefietst; voor de sterrit competitie of vrijblijvende trainingsritjes.

Kort samengevat: Bij Tourclub Kloosterzande kun je in groepsverband rondfietsen op een racefiets of ATB en sociaal contact onderhouden met andere fietsers.

Voor meer informatie klik hier , of stuur ons een E-mail berichtje.
Hoeveel sterren geeft u deze website ?
         


Zomaar wat activiteiten van onze toerclub ...
 • 2018
  Kloostersewind toertocht

  Ook in 2018 hebben we weer onze jaarlijkse toertocht gereden, het was wederom een prachtige dag.

 • 2017
  Kloostersewind toertocht

  Op zondag 7 mei 2017 hebben we weer onze jaarlijkse toertocht gereden, het was weer een prachtige dag.

 • 2016
  Elfstedentocht

  Op pinkstermaandag 16 mei 2016 is er weer een delegatie van TC Kloosterzande naar Friesland geweest, om aldaar de fiets elfstedentocht te gaan rijden.

 • 2016
  Amstelgoldrace

  Op zaterdag 9 juli zijn we weer met een delegatie van onze toerclub naar Limburg geweest om daar een toertocht te gaan rijden in het mooie Limburgse landschap. Ook dit jaar zaten er weer een aantal mooie beklimmingen in het parcours, En de after-party was er ook weer eentje om in te lijsten!

 • 2015
  Alpenstage

  Vandaag de Croix de Fer heel bekend en in de Tour de France van buiten categorie en na een avond etappe zoals gisteren is het wel een zware opgave. Benny en Simon hebben besloten de rit mee te maken vanuit de auto en foto’s te maken.


Veel plezier toegewenst bij het bekijken van onze website ...

x
Deze website maakt gebruik van cookies om het werken met de website makkelijker te maken. Meer info. OK