Welkom op onze website

Op deze website kun je van alles vinden over onze toerclub


Inleiding ...


Tourclub Kloosterzande is opgericht op 2 december 1981 en is een toerfietsvereniging. De club is aangesloten bij de NTFU ( Nederlandse Toer Fiets Unie ).

Volgens de statuten is de doelstelling van onze tourclub: “ Het bevorderen van het toerfietsen in al zijn verschijningsvormen.” In de praktijk komt het er op neer dat er op zondagochtend gezamenlijk een ritje van ongeveer 60 KM wordt gereden ( bij wijze van training ). Op de woensdagmiddag ( vertrek 13:00 uur vanaf Hotel De Linde ) gaat er ook vaak een groep fietsers een toerke doen.

Liefhebbers kunnen na afloop van zo’n ritje in ons clublokaal Hotel De Linde te Kloosterzande onder het genot van een potje bier of een ander drankje nog wat napraten over……? Wat je op dat moment kwijt wilt…..!

Gedurende de zomertijd wordt er op de woensdagavond ook nog wat gefietst; voor de sterrit competitie of vrijblijvende trainingsritjes.

Kort samengevat: Bij Tourclub Kloosterzande kun je in groepsverband rondfietsen op een racefiets of ATB en sociaal contact onderhouden met andere fietsers.

Voor meer informatie klik hier , of stuur ons een E-mail berichtje.Zomaar wat activiteiten van onze toerclub ...
 • 2023
  Kloostersewind toertocht

  Image 1

  Ondanks het wat minder goede weer hadden we deze twee dagen toch een mooie opkomst, en is er een hele mooie toertocht gereden. Het was dan ook een zeer geslaagde toertocht.

 • 2023
  Fietsen in omgeving van Ieper

  Image 1

  Voor deze dag had onze activiteitencommissie een dagje fietsen in de omgeving van het Belgische Ieper.

 • 2018
  Amstelgoldrace

  Image 1

  Op zaterdag 9 juli zijn we weer met een delegatie van onze toerclub naar Limburg geweest om daar een toertocht te gaan rijden in het mooie Limburgse landschap. Ook dit jaar zaten er weer een aantal mooie beklimmingen in het parcours, En de after-party was er ook weer eentje om in te lijsten!

  Naar website

 • 2017
  Alpenstage

  Image 1

  Vandaag de Croix de Fer heel bekend en in de Tour de France van buiten categorie en na een avond etappe zoals gisteren is het wel een zware opgave. Benny en Simon hebben besloten de rit mee te maken vanuit de auto en foto’s te maken.

 • 2016
  Elfstedentocht

  Image 1

  Op pinkstermaandag 16 mei 2016 is er weer een delegatie van TC Kloosterzande naar Friesland geweest, om aldaar de fiets elfstedentocht te gaan rijden. Het was een prachtig mooie dag !

  Naar websiteHoeveel sterren geeft u deze website ?
         


x
Deze website maakt gebruik van cookies om het werken met de website makkelijker te maken. Meer info. OK