Nieuwsberichten

Eerste  |  Vorige |  1 2 3 4 5  | Volgende |  Laatste
Clubritten en toertochten ( 14 t.m 31 Maart ) afgelast.
Beste leden,

Als bestuur hebben we helaas moeten beslissen om alle ritten in clubverband af te gelasten met ingang van heden. Dit ten gevolge van het heersende coronavirus. Natuurlijk bestaat de vrijheid om onderling wel samen te fietsen en af te spreken. Dit dan uiteraard niet onder auspiciën van onze toerclub. Deze beslissing hebben we met pijn in het hart genomen op basis van een uitdrukkelijk verzoek van de NTFU en VBR . Het niet opvolgen van deze verzoeken achten wij, gezien de huidige omstandigheden, niet passend en vandaar onze beslissing. Dit betekent dat er ook voor andere ritten geen punten voor het clubklassement zullen worden toegekend. Deze maatregel geldt voorlopig tot eind maart. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie informeren.

Het bestuur.
Afz : Corne Vaders / Vr 13 Maart / 2020 - ( 18:00 uur )    

piste training Gent
Voor alle leden van TC Kloosterzande bestaat de mogelijkheid om op zondag 15 december aan te sluiten voor een piste training in het Wielercentrum Eddy Merckx in Gent. Voor meer informatie zie mail of jelledhollander@gmail.com.
Afz : Jelle Dhollander / Wo 14 Augustus / 2019 - ( 11:49 uur )    

Clubrit Valkenburg - 2019
Wielervrienden,

Op zaterdag 24 augustus is het weer zo ver, dan gaan we weer met de bus naar Limburg.
We gaan daar net als vorig jaar een dagje fietsen in verschillende groepen.
Het is wel de bedoeling zoals altijd dat ieder die mee wilt zowel heen als terug mee reist.
Het programma ziet er als volgt uit: 6.30 uur fietsen laden op het Hof te Zandeplein.
7.00 uur vertrek richting Valkenburg.
9.00 uur aankomst in Valkenburg waar we worden ontvangen met koffie met Limburgse Vlaai.
Ook dit keer vertrekken we weer vanaf camping de Cauberg.
Om 10 uur gaan we fietsen en onderweg is er gelegenheid om iets te drinken of eten.
Als we terug zijn op de camping drinken we nog wat en kunnen ons daar douchen.
Om 18.00 uur gaan we eten (waar en wat dat hoor je later nog).
Na het eten is er nog gelegenheid om iets te drinken in Valkenburg en om 21.00 uur vertrekken we weer richting Kloosterzande.
Dit alles voor de prijs van 40 Euro p.p. , ook voor de partners die mee willen want ook daar voor is weer een leuk programma geregeld.
Als je mee wilt laat het dan snel weten want er kunnen maar 30 fietsen in de aanhanger en gelieve dan zo vlug mogelijk betalen op het rek.no NL83RABO 0332634744 t.n.v. TC Kloosterzande met vermelding van je naam.

m.vr.gr. Paul.

P.S. Het bedrag van 40 Euro bestaat uit koffie met vlaai, 1 consumptie tijdens en na de fietstocht, douchen, eten en de busreis.
Afz : Paul de Kort / Vr 7 Juni / 2019 - ( 13:05 uur )    

Kloostersewind tourtocht 2019
De foto,s van deze tourtocht staan op de website
Voor meer informatie Klik hier
Afz : Corne Vaders / Za 25 Mei / 2019 - ( 13:27 uur )    

Uw gereden tochten melden
Beste leden,

Inmiddels is het nieuwe fietsseizoen alweer 3 weken onderweg. Helaas werkt het weer op de zondag vooralsnog niet echt mee, maar dit gaat ongetwijfeld veranderen.
Zoals bekend worden er per rit punten toegekend voor het klassement. Wij proberen als bestuursleden alle aanwezige leden te registreren bij clubritten ( 3 punten). Hierbij geldt dat er alleen punten worden toegekend als de volledige rit is meegereden. Indien je meegereden hebt en ziet dat je geen punten hebt gehad, kun je dit binnen 1 week kenbaar maken aan het bestuur.
Voor sterritten ( 1 punt) worden de leden automatisch geregistreerd door de organisator van de sterrit, deze hoeven niet apart doorgegeven te worden.

Toertochten en koersen ( 2 punten)
Toertochten, koersen en ontbrekende clubritten kunnen vanaf nu doorgegeven worden aan het email adres klassement@tckloosterzande.nl. Je mail komt dan automatisch bij de juiste personen terecht om het klassement te kunnen bijwerken. Gelieve hierbij de namen van de leden, de naam van de tocht en het aantal kilometers te vermelden. Bij voorkeur vragen wij om deze binnen 1 week na de gereden activiteit door te geven om de stand zo actueel mogelijk te kunnen houden.

Voor eventuele vragen over het klassement kun je ook op eerder genoemd mailadres terecht.
klassement@tckloosterzande.nl
Afz : Ronald Jansen / Wo 20 Maart / 2019 - ( 18:38 uur )    

Eerste  |  Vorige |  1 2 3 4 5  | Volgende |  Laatste
Er zijn : 39 nieuws berichten gevonden