Nieuwsberichten

Eerste  |  Vorige |  1 2 3 4 5  | Volgende |  Laatste

Uw gereden tochten melden
Beste leden,

Inmiddels is het nieuwe fietsseizoen alweer 3 weken onderweg. Helaas werkt het weer op de zondag vooralsnog niet echt mee, maar dit gaat ongetwijfeld veranderen.
Zoals bekend worden er per rit punten toegekend voor het klassement. Wij proberen als bestuursleden alle aanwezige leden te registreren bij clubritten ( 3 punten). Hierbij geldt dat er alleen punten worden toegekend als de volledige rit is meegereden. Indien je meegereden hebt en ziet dat je geen punten hebt gehad, kun je dit binnen 1 week kenbaar maken aan het bestuur.
Voor sterritten ( 1 punt) worden de leden automatisch geregistreerd door de organisator van de sterrit, deze hoeven niet apart doorgegeven te worden.

Toertochten en koersen ( 2 punten)
Toertochten, koersen en ontbrekende clubritten kunnen vanaf nu doorgegeven worden aan het email adres klassement@tckloosterzande.nl. Je mail komt dan automatisch bij de juiste personen terecht om het klassement te kunnen bijwerken. Gelieve hierbij de namen van de leden, de naam van de tocht en het aantal kilometers te vermelden. Bij voorkeur vragen wij om deze binnen 1 week na de gereden activiteit door te geven om de stand zo actueel mogelijk te kunnen houden.

Voor eventuele vragen over het klassement kun je ook op eerder genoemd mailadres terecht.
klassement@tckloosterzande.nl
Afz : Ronald Jansen / Wo 20 Maart / 2019 - ( 18:38 uur )    

Sterritten - 2018
Alle gereden sterritten van het afgelopen seizoen zijn toegevoegd aan het klassement.

De winnaar is bekend!
Afz : Corne Vaders / Do 6 September / 2018 - ( 12:05 uur )    

Sterrittencompetitie 2018
Ik heb alvast de sterritten voor 2018 op de site ( kalende ) geplaatst. De afstanden in KM volgen later nog.
Afz : Corne Vaders / Do 11 Jan / 2018 - ( 20:29 uur )    

vrijdag 26 januari - Jaarvergadering / 2018
Beste leden,

Hierbij nodigen wij u uit voor de jaarvergadering op vrijdag 26 januari a.s. in café De Kastanje, aanvang 19.30 uur.
De agenda en het verslag 2017 zijn bijgevoegd.
Wij rekenen op uw komst , want na afloop van de vergadering organiseren wij een spetterende wielersportquiz met vele leuke
prijzen.

Met vriendelijke groet,

De secretaris, De voorzitter,

Paul van Kerckhoven, Ronald Jansen.
Afz : Corne Vaders / Wo 3 Jan / 2018 - ( 21:04 uur )    

Sporten tijdens de wintermaanden
Hallo,

Fietsliefhebbers, Aan alle moois komt een einde! De winterperiode staat weer voor de deur... Heb je geen zin om in het donker door de polder te crossen of heb je een hekel aan fietsen in weer en wind? Geen nood… Komende winter kun je bij 2B-fit terecht om je conditie op peil te houden. Op verschillende dagen per week bieden wij zowel in de ochtend als avonduren spinninglessen aan. Deze lessen zijn bij uitstek geschikt om tijdens de wintermaanden in vorm te blijven. Naast de reguliere lessen kun je ook de Ultimate Indoor Cycling lessen volgen. Dit is een intensieve interval training waarbij je in 45 minuten tijd je energiesystemen stevig aan het werk zet. De les wordt ondersteund door videobeelden, waarbij je man tegen man de mooiste beklimmingen van Europa bedwingt. Door te klikken op de link hieronder, krijg je een eerste indruk van deze les: https://www.youtube.com/watch?v=FsbCKQ_fgT4 Mocht je interesse hebben, dan kun je geheel vrijblijvend een proefles aanvragen. http://www.2b-fit.fit/index.php/proefles/ Wil je eens wat anders dan alleen spinning? Geen probleem… Komend seizoen kun je je ook uitleven bij de bootcamptraining of doe eens mee met de core stability! Meer informatie over abonnementen enz. kunt u vinden op www.2b-fit.fit Met vriendelijke groet, Michel en Mascha van Bunder

M.v.g
Voor meer informatie Klik hier
Afz : Michel van Bunder / Di 3 Oktober / 2017 - ( 18:42 uur )    

Eerste  |  Vorige |  1 2 3 4 5  | Volgende |  Laatste

Er zijn : 36 nieuws berichten gevonden